בדיקת רגישות למזון – IgG | חנות טבע ומוצרי בריאות NAVAבדיקות רגישות למזון נוגדני IgG כל מה שחשוב לדעת | נאוה בריאות ואיכות חיים
 
 



ליעוץ: 09-9510981

     

    
רילקסטין ® RELEXSATIN  |  בדיקת סמים  |  120-פרוביוטיקה 6 ביליון probiotics  |  הפרעות אכילה  |  תופעות הריון  |  פרוביוטיקה  |  L – גלוטמין ( GLN )  |  גרד בקרקפת  |  גרד באיבר המין הנשי  |  עור ,מחלות עור ונגעים עוריים  |  פתרון לנשירת שיער  |  ניהול אורך חיים בריא  |   פסוריאזיס  |  טרשת נפוצה  |  העור,מחלות עור וכיצד ניתן לעזור להן ע"י טיפול נטורופתי  |  ניקוי הגוף בריפוי בתזונה  |  אלומיניום  |  קרקפת שומנית  |  הקשר בין בדיקת שיער לגילוי מתכות כבדות, למחלת הסרטן  |  תזונה לנשים הרות ומניקות  |  הקשר בין בדיקת שיער למחלת הסרטן  |  מערכת חיסון חזקה עם מערכת עיכול בריאה  |  הקשר בין בדיקות שיער להחמרת האוטיזם בילדים  |  

בדיקת רגישות למזון – IgG

דף הבית >> הפורטל לבריאות ואיכות חיים >> בדיקות מדעיות >> בדיקת רגישות למזון – IgG
 

בדיקת רגישות למזון - igG

בדיקת רגישות למזון - igG
 

בדיקת רגישות למזון IgG - כל מה שחשוב לדעת עליה

בדיקת רגישות למזון בשם IgG עליה אנחנו ממליצים לבצע באחת מהמרפאות המתקדמות שלנו בפריסה ארצית, מוצעת למי שמתלונן תכופות על אחד מהסימפטומים הבאים:
  • עלייה דרסטית בזמן קצר במשקל
  • מיגרנות
  • דיכאון
  • עייפות כרונית
  • התקררויות לעיתים קרובות
  • כאבי שרירים
  • הפרעות במערכת העיכול כולל כאבי בטן חזקים
  •  בצקות
  • הופעת פצעי אקנה
  • התכהות העור תחת העיניים

הסיבה להופעת אחד או יותר מהסימפטומים המופיעים להעיל מעידים כי לגוף יש בעיה של אי סבילות למזון כזה או אחר ובבדיקת IgG פשוטה מאד אפשר לגלות רגישות לכ- 200 סוגי מזון. זיהוי מוקדם של הבעיה עוזר למנוע מכל אחד ואחת סבל וחוסר אונים מיותר ולמרות הקושי בהתמודדות עם התופעה הזו עדיין אפשר לחיות טוב תוך כדי שמירה על איזון חיים נכון ואורח חיים בריא ותיקני לאורך שנים רבות.

בדיקת רגישות למזון בשם IgG  - בדיקה פשוטה עם גילוי ענק

הבדיקה לזיהוי רגישות למזון כזה או אחר היא למעשה בדיקת דם מאד פשוטה שיכולה לפתור עבור הרבה אנשים את הסיבה לשינוי הדרסטי לפתע פתאום במצב הגופני והנפשי שלהם. חשוב מאד להבין כי אי סבילות למזון שונה בתכלית השינוי מאלרגיה למזון. בעוד אלרגיה למזון נפוצה באחוזים קטנים בקרב האוכלוסייה ומעוררת תגובה קשה מאד תוך שעתיים מרגע אכילת המזון כדוגמת: התנפחות לא נורמלית באזור הפנים: שפתיים, סביב העיניים, לשון, פריחה על כל הגוף, קושי נשימתי ולעיתים אף מוות, אי סבילות למזון נפוצה הרבה יותר ושכיחה מאד בקרב האוכלוסייה, מה גם שהתסמינים מופיעים בצורה אחרת ושונה מאחד לשניה החל משעתיים ועד שבעים ושתיים שעות מצריכת המזון הבעייתי. בעיה שלרוב נעלמת ורק בפעם השנייה שהיא קורת נזכרים בבעיה שהייתה.

זה הזמן להיבדק

כל אחד המעוניין לדעת האם הוא סובל מהבעיה יכול לגשת ולהיבדק בבדיקת IgG שתזהה בדיוק מירבי אילו מזונות אינם נספגים היטב במעי וגורמים לכל התופעות שנרשמו בחלקו הראשון של המאמר. לעיתים אי הסבילות למזון מתגבר יותר כשהגוף כבר סובל ממחלה כרונית כגון: קרוהן, קוליטיס, כאבי שרירים וכו'. למעשה התהליך שמתבצע בעקבות צריכה על בסיס יומי של מזונות כמו חיטה, סויה חלב וביצים הוא שהגוף מייצר נוגדנים כנגד מזונות אלו ובפעם הבא שייכנסו לתוך מערכת העיכול הגוף פשוט "יתקוף" אותם ומה שיקרה יהיו הסימפטומים שהזכרנו להעיל.
 

דרכי טיפול מקובלות ברגישות למזון 

דרכי הטיפול משתנות בהתאם לתוצאות בדיקת הדם והם יהיו לרוב המנעות מאותם מזונות שזוהו כמעוררי הבעיה והטמעת הרגלי אכילה חדשים או לחילופין צריכה מבוקרת של ויטמינים ותוספי תזונה כדוגמת גלוטומין שתפקידו לרפא את המעיים בסיוע חומצות אמינו. אם מדובר בתופעה שמגיעה בעקבות מחלות קיימות, ככל שהטיפול באותן מחלות יהיה איכותי וטוב יותר יפחת הסיכוי לסבול מהסימפטומים שהוזכרו פה.
       מוקד זמין 24 שעות לפנייה מהירה 09-9510981
                                                                 
         

המידע באתר זה אינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול תרופתי ו/או התייעצות עם רופא מטפל, בכל מקרה של בעיה רפואית יש לפנות לרופא מטפל.
    סליקה מאובטחת באמצעות:
PAYPAL
לייבסיטי - בניית אתרים